top of page
Atelje Hera logo.png

Ira Kostoulas on Vuoden suomalainen hääpukusuunnittelija 2017 -kilpailussa kunniakirjalla palkittu hää- ja juhlapukusuunnittelija ja ompelija. Hän on valmistunut ensin vaatetusalan artesaaniksi ja sittemmin opiskellut ompelijakisälliksi Omnian aikuisopistossa.

Hää- ja juhlapukuliikkeiden myyjänä ja ompelijana Ira on toiminut alalla muiden leivissä useita vuosia, ja vuonna 2016 oli vihdoin aika toteuttaa pitkäaikainen haave ja perustaa oma yritys Atelje Hera.

Iralla on jatkuva palo kehittää itseään testailemalla uusia tekniikoita ja materiaaleja. Uuden oppiminen onkin Iran mielestä elämän suola, ja hänen omien sanojensa mukaan ompelijana ja suunnittelijana ei koskaan voi olla täysin valmis.

Iran unelma on valmistaa uniikkeja mittatilauspukuja rohkean moderneille ja klassisen hillityille jumalattarille, jotka haluavat olla suurena juhlapäivänään parhaita versioita itsestään. Nyt unelma on saanut uudet mittasuhteet, kun saman katon alle muutti viisi hääalan ammattilaista ja ystävää, ja yhteinen haave The Dress Helsinki perustettiin.

Design-estetiikaltaan Iran puvut ovat harmoninen sekoitus iloista ja eläväistä Välimerta sekä rauhallista ja hieman tummanpuhuvaa Pohjolaa. Materiaaleilla ja väreillä leikittely inspiroi Iraa. Ideoita syntyy myös matkustamisesta, arkkitehtuurista, luonnosta, musiikista ja liikkeestä kuten tanssista.

bottom of page