top of page
Maria logo.png

Maria Alexandra Designin perustaja Maria Keinonen on alkujaan Tampereelta lähtöisin oleva suunnittelija ja ompelija. Kuvataiteilijan ammatista haaveillut Maria huomasi maalauksissa ja piirroksissa yhden ja saman teeman toistuvan: naisten puvut.

Vuonna 2014 Maria valmistui vaatetusalan artesaaniksi Hämeenlinnan koulutuskeskuksesta Tavastiasta. Koulutuksen jälkeen hän hankki kattavan materiaalituntemuksensa tekemällä töitä juhlakankaiden erikoisliikkeen myyjänä. Vuonna 2018 hän valmistuu ompelijakisälliksi Omnian juhlapukuihin erikoistuvalta linjalta.

Maria perusti oman yrityksen vuoden 2017 kesällä tehdessään töitä hää- ja juhlapukuompelimossa. Maria on ehtinyt myös tehdä yhteistyötä suunnittelijoiden kanssa sekä päässyt toteuttamaan esiintymisasuja niin kotimaassa kuin ulkomailla.

Nyt hän toteuttelee unelmiaan The Dress Helsingin katon alla.

Maria Alexandra Desingnin puvut ovat tyyliltään ajattomia ja klassisen kauniita, unohtamatta menneiden aikojen ja nykypäivän glamouria. Suunnittelija Maria Keinonen ammentaa inspiraationsa musiikista, matkustelusta, luonnosta ja kulttuurista. Uniikit puvut valmistuvat laadukkaista materiaaleista suomalaisena käsityönä.

bottom of page