top of page
Säde Norja Art Deco Original Logo.jpg

Atelier Säde Norjan suunnittelija Säde Norja on valmistunut pukuompelijaksi vuonna 2015 Stadin Ammattiopistosta, mutta harrastanut ompelua intohimoisesti jo teini-iästä asti.

Yritystä Säde ryhtyi perustamaan heti valmistumisen jälkeen, ja starttirahan saatuaan saman vuoden joulukuussa oli toiminimi jo pystyssä. Tästä lähtien Säde on työskennellyt tauotta ompelimoyrittäjänä ja pyrkinyt jatkuvasti haastamaan itseään ompelun saralla, kehittäen itsenäisesti taitojaan sekä korjausten että uniikkipukujen osalta.

Atelier Säde Norjan uniikeissa mittatilauspuvuissa menneiden vuosien glamour kohtaa tulevaisuuden minimalismin. Pukujen veistokselliset linjat, täydellinen istuvuus ja laadukkaat materiaalit tuovat aitoa ylellisyyttä juhlapäivään.

Suunnittelija Säde Norjalle tärkeää on luoda yhdessä asiakkaan kanssa ajattoman tyylikäs, mutta kuitenkin asiakkaan tyyliä ilmentävä ja päällä mahdollisimman mukava puku. Inspiraatiota omiin pukuihinsa Säde löytää niin 30-luvun haute couturesta kuin futuristisista scifi-elokuvistakin.

bottom of page